DDA DCM 224V

Onze DDA DCM 224V is een van de beste en meest en muzikaal klinkende analoge studio mengtafel uit de jaren 90. Het is een absolute top studiomengtafel die alle instrumenten en effecten in de mix moeiteloos op hun plek zet. De superieur klinkende preamps en fantastische vijfvoudige parametrische toonregeling hebben een enorme headroom.
De DDA DCM 224V is een van de best bewaarde geheimen uit de muziek industrie.


Ons Stage Accompany geluid systeem
Wij zijn niet allen trots op onze DDA studio mengtafel maar ook op ons state of the art Stage Accompany geluidssysteem uit de jaren 90. Wij gaan hier niet alle geheimen en specificaties van dit superieure geluidssysteem verklappen. Wat wij wel met jullie willen delen is dat Prince dit Nederlands top geluid systeem in de jaren 90 al gebruikte.
Prince is helaas niet meer onder ons, maar zijn gevoel van artistieke vrijheid in de mix, is bij ons nog steeds te maken en te beleven.

De Vocal Booth
Onze vocal booth is een heel bijzondere opnamefaciliteit.
Ontworpen en gebouwd vanuit een bepaalde visie en passie.
Ook hier willen wij niet teveel over vertellen maar een betere vocal booth zal je niet snel vinden.

Studio ruimte en liveroom XXL
Onze studioruimte en liveroom XXL zijn ruim gebouwd en behandeld en met akoestisch gerecycled materiaal. Door de omvang en grootte van de ruimte kunnen de geluidsgolven zich volledig ontwikkelen en ontstaat een heel transparant geluidsbeeld ideaal voor opnames en pre-producties. Het zijn daardoor hoogwaardige oefen-, studio- en opnameruimtes.


De State of art hybride recording system:
DDA DCM 224V
Stage Accompany monitor systeem,
Antelope Orion 32 HD Gen 3 converters
Pro Tools

Diverse externe effect en randapparatuur.